Om oss

Jobb i arboretetArboretum Norrs vänner är en förening med syfte att ge intresserade möjlighet att följa och stödja utvecklingen av Arboretum Norr, att bidra till att sprida kunskap om arboretet och stödja, initiera och utveckla undervisning och forskning inom området.

Vi startade föreningen redan 2002 och vår förhoppning är att våra aktiviteter ska ge dig ökad kunskap om träd och buskar både mer allmänt och beträffande arboretets växter. Naturligtvis hoppas vi att våra aktiviteter skall ge tillfälle till stunder av trevlig samvaro.

Om du vill veta mer om arboretet och vilka träd och buskar som växer där besök: www.arboretumnorr.se eller utforska arboretets interaktiva webbkarta.

Bli medlem

Passa på att bli medlem nu så skickar vi ut en juteväska med vår logotyp på som välkomstpresent, gäller så långt lagret räcker.

Som medlem i föreningen får du ibland möjlighet att ta del av arboretets exklusiva växtmaterial. Du får även det informationsmaterial som utges av Arboretum Norr och möjlighet att delta i speciella visningar av arboretet i Baggböle.
Vi hoppas också att kunna ordna årliga studieresor till andra arboreta, både i Sverige och utomlands.

Medlem blir du enklast genom att sätta in medlemsavgiften på vårt
Swishnummer: 1233744711 eller på Plusgirokonto: 38 13 66-4

Avgifterna är som följer:

  • 200 kr för enskild medlem
  • 250 kr för familjemedlemskap
  • 100 kr för studenter

Uppge namn, adress, telefonnummer och e-postadress som meddelande vid inbetalningen.

Vi har haft lite svårt att reda ut en del medlemsavgifts inbetalningar som saknat mailadress, så glöm inte att ange det vid inbetalning!