Stöd oss

Stiftelsen Arboretum Norr har inga direkta inkomster från verksamheten utan finansieras helt genom bidrag och olika projektstöd. Umeå kommun är största bidragsgivare men vi är även mycket tacksamma mot ett antal andra norrlandskommuner, vissa företag och organisationer verksamma i regionen samt de privatpersoner som årligen ger oss ekonomiskt stöd. Vi är er alla ett stort tack skyldig. Utan ert stöd skulle Arboretum Norr inte finnas till!

Trots alla välkomna bidrag bedrivs verksamheten med ytterst små resurser. Vill du stödja oss ekonomiskt tas bidrag tacksamt mot på vårt
Bankgiro: 5167 – 1451
eller
Swish: 123 132 37 73
Banken tar en avgift om 2 kr per insättning via swish, men i övrigt kommer varje krona vår verksamhet till godo.

Våra Partners är företag eller organisationer som stödjer oss ekonomiskt med valfria belopp. För att få sitt namn här samt på en vacker skylt nere i arboretet i Baggböle, har vi satt en minimigräns på ett varaktigt stöd med minst 7500 kr om året. Andra former kan diskuteras. Kontakta föreståndaren Johnny Schimmel om du vill veta mer.

Vill man inte bidra med pengar kan man bidra med praktiskt arbete. Två gånger per år arrangeras “Allmänhetens Arbetsdag” i samarbete med vår vänförening, Arboretum Norrs Vänner. Detta är utmärkta tillfällen att komma och hjälpa till som volontär. Arbetsdagarna hålls både på våren och på hösten, se datum i vår kalender.